Doornstraat

Anja

Sinds mei 2018 versterkt Anja ons team in de Doornstraat. Binnenkort vinden jullie hier haar tekstje.

Jill

Mijn naam is Jill en ik heb vorig jaar en dit jaar stage gedaan in De Eerste Stapjes. Ik wist meteen dat ik hier als kinderbegeleidster wou starten. Tijdens de zomervakantie 2015 en de paasvakantie 2016 heb ik hier gewerkt als jobstudent.

Thalia

Mijn naam is Thalia.
Sinds februari 2016 werk ik bij de Eerste Stapjes. Van toen ik zelf nog een kind was heb ik altijd al met kinderen willen werken. Ik babysit al sinds mijn 14 jaar en ondertussen zijn mijn ervaringen met kinderen alleen maar gegroeid.

Piraten

Wij zijn piraten van de zee! Met onze zelfgemaakte piratenhoed op zijn we helemaal klaar voor een fantastisch avontuur op zee. We zijn de sleutel van onze schatkist kwijt. Waar kunnen we die vinden?

Feest!

Wat zal de Sint ons dit jaar brengen? We bereiden ons voor op de leukste tijd van het jaar! Binnenkort vinden jullie hier meer info over de invulling van dit thema.

Jungle

Onze opvang wordt omgetoverd tot een heus oerwoud. We maken kennis met alle dieren (en hun gewoontes) uit de jungle. Hoe is het om in het oerwoud te wonen? Kan ik een aapje zijn? Hoe voelt het om rond te lopen op bladeren, takjes en mos?

Natuur

Aan de slag met kastanjes, dennenappels, takjes, bladeren,... . Heerlijk buiten spelen in de regen, betalen in onze winkel met zelf geraapte blaadjes, luisteren naar het waaien van de wind,...

Wie ben IK?

Deze maand organiseren we activiteiten rond het thema 'IK'. Wie ben ik? Wie zijn mijn vrienden? Hoe verschillen we van elkaar? Wat vind ik leuk?  Waar kom ik vandaan? 

Vakantie

We spreiden de picknickdekentjes uit op het gras en vullen een mand vol lekkers. Niets leuker dan bij mooi weer te genieten van een fijne picknick in onze tuin. We werken rond het thema vakantie. We maken onze eigen ijsjes. Vullen een reiskoffer en luisteren naar de geluiden van de zee.

Groenten en fruit

We proeven verschillende groeten en fruit tijdens een proefspel. Samen een groot fruitdier maken is leuk! Een appel is groen, een banaan is geel, een wortel oranje en een tomaat rood. Ai, die ananas prikt een beetje maar die perzik voelt wel lekker zacht. 

Pagina's

Abonneren op RSS - Doornstraat