Activiteiten

Muziek

We genieten van Mozart en Bach, dansen op K3, zingen mee met The Beatles. We maken onze eigen muziekinstrumentjes en vormen een echt orkest. 

Jungle

Onze opvang wordt omgetoverd tot een heus oerwoud. We maken kennis met alle dieren (en hun gewoontes) uit de jungle. Hoe is het om in het oerwoud te wonen? Kan ik een aapje zijn? Hoe voelt het om rond te lopen op bladeren, takjes en mos?

Lente

"T is altijd Lente in de ogen van de... ". Er is een ruim aanbod voorzien vol leuke en afwisselende spelletjes en activiteiten. 

Cullinaire maand

We knutselen rond eten en maken een culinaire wereldreis. We gaan op restaurant in Italië, Spanje, België en Marokko. Onze smaakpapillen staan voor een groot avontuur.

Strand

In juni werken we rond het thema 'strand'. Met ons emmertje in de hand naar de zandbak! Aan het einde van de maand organiseren we een 'apero' moment om samen de zomer in te zettten.

Groenten en fruit

We proeven verschillende groeten en fruit tijdens een proefspel. Samen een groot fruitdier maken is leuk! Een appel is groen, een banaan is geel, een wortel oranje en een tomaat rood. Ai, die ananas prikt een beetje maar die perzik voelt wel lekker zacht. 

Vakantie

We spreiden de picknickdekentjes uit op het gras en vullen een mand vol lekkers. Niets leuker dan bij mooi weer te genieten van een fijne picknick in onze tuin. We werken rond het thema vakantie. We maken onze eigen ijsjes. Vullen een reiskoffer en luisteren naar de geluiden van de zee.

Wie ben IK?

Deze maand organiseren we activiteiten rond het thema 'IK'. Wie ben ik? Wie zijn mijn vrienden? Hoe verschillen we van elkaar? Wat vind ik leuk?  Waar kom ik vandaan? 

Natuur

Aan de slag met kastanjes, dennenappels, takjes, bladeren,... . Heerlijk buiten spelen in de regen, betalen in onze winkel met zelf geraapte blaadjes, luisteren naar het waaien van de wind,...  . We verkleden ons voor werelddierendag en organiseren een uitstap voor onze kindjes en hun ouders naar de kinderboerderij.

Piraten

Wij zijn piraten van de zee! Met onze zelfgemaakte piratenhoed op zijn we helemaal klaar voor een fantastisch avontuur op zee. We zijn de sleutel van onze schatkist kwijt. Waar kunnen we die vinden?

Pagina's