De organisatoren stellen zich voor

Anne-Sophie

Hallo iedereen,

Mijn naam is Anne-Sophie Ruyssers, en ik ben geboren op 27 februari 1983. Op 21 jarige leeftijd heb ik 6 maanden in het buitenland (Mallorca) doorgebracht als au pair, voor een gezin met 4 kindjes. Aangezien dit voor mij een fantastische ervaring was, was de beslissing dan ook snel gemaakt; Ik wilde altijd met kindjes blijven werken.. Eénmaal terug in België, ben ik onmiddellijk beginnen solliciteren bij kinderdagverblijven. Al vrij snel kon ik aan de slag in een kinderdagverblijf in Berchem. Daar heb ik alle kneepjes van het vak geleerd. Maar omdat ik uit een ‘zelfstandig’ gezin kom, begon het na 4 jaar toch te kriebelen om op mezelf iets op te starten.

En zo komt het dat in 2008 de deuren van onze eerste groepsopvang in de Doornstraat opengingen. Met de opening van onze tweede groepsopvang, werd de administratie me wat teveel en dus krijg ik nu hulp van mijn zus op dit gebied. Hierdoor kan ik mij terug volop concentreren en bezighouden met de dagelijkse groei van jullie kleine (b)engeltjes!

 

Nathalie

Ik heb het diploma van doctor in de medische wetenschappen en heb gedurende  4 jaar gewerkt als postdoctoraal onderzoeker waarvan 2 jaar in Australië. Na onze terugkeer naar België was ik klaar voor een nieuwe uitdaging die ik vond  in de kinderopvang. Sinds mei 2012 verzorg ik mede het organisatorisch management van onze groepsopvang.

Als mama van twee jonge kindjes ligt mijn leefwereld momenteel heel dicht bij die van jonge ouders. Naast het opvolgen van de dagelijkse werking coördineer ik het administratieve en financiële luik van onze organisatie. Ik ben verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe regelgeving en procedures en woon hiertoe vaak vergaderingen bij georganiseerd door o.a. de Federatie Kinderopvang, Unizo en Kind en Gezin. Ik was ook twee jaar werkzaam als praktijklector aan de Karel de Grote-Hogeschool binnen de opleiding 'Pedagogie van het Jonge Kind'. Mijn zus en ik werken nauw samen om de kwaliteit  van onze opvang te blijven verbeteren op alle vlakken.